Ohjatut melonta- ja maastopyöräretketVirkistystapahtumatKansallispuistoretketKalastusVuokrauspalvelutMuut tuotteet

Vuokrauspalvelut

 

Kajakit

Kajakit ovat tyypiltään retkikajakkeja, kahdeksan yksikköä ja yksi kaksikko. Kajakkeja on saatavana melojan koon mukaan. Sopiva koko löytyy S-XL kokoisille melojille.

Kajakin varusteisiin kuuluvat melontaliivi, mela, aukkopeite, kuivaussieni ja tyhjennyspumppu sekä yksin melottaessa melapussi.

Luovutamme kajakin yksinmelontaan vain kokeneelle melojalle.

Saatavilla ovat seuraavat retkikajakit:

Vuokraushinnasto: Kajakit

 

Maastopyörät

Maastopyöriä on saatavana eri runkokorkeuksilla. Sopiva koko löytyy 140 – 195 cm pituisille ajajille. Pyöriä on kymmenen kappaletta.

Pyörä on ns. semi fatbike 26,5 tuuman rengastuksella. Rengastus antaa todella vakaan ajotuntuman irtosoralla ja pehmeässä epätasaisessa maastossa.

Pyörät ovat 10 -vaihteisia ja merkiltään Trek Roscoe 6, MY 19. Sinun tarvitsee  keskittyä  ainoastaan takarattaan vaihtamiseen ja pystyt keskittymään ajamiseen paremmin.

Pyörän varusteisiin kuuluvat pyöräilykypärä (MIPS), juomapulloteline ja lukko. Tarvittaessa pyöriin on saatavana lokasuojat eteen ja taakse sekä tavarateline.

Vuokraamme tarvittaessa myös perinteisiä miesten ja naisten city -pyöriä.

Vuokraushinnasto: Pyörät

 

 

Lapinkota

Vuokraa aito Lapinkota tapahtumiin, juhliin tai vaikka omaan käyttöön tunnelmallisen illan luomiseksi. Toimitukseen sisältyy kodan  ja sen varusteiden kuljetus kohteeseen. Kota on 5,5 m halkaisijaltaan ja noin 4,7 meriä korkea.

Varusteet: Kaksiosainen kotakangas, kevyet mäntyiset ruoteet (5,5 m pitkät), kodan sisälle tuleva nuotioalusta (D=0,8 m) sekä kaksi penkkiä ja tikapuut.

Itse pystyttäen 220 €/vrk
Pystytettynä 320 €/ vrk

Muut ehdot: Kuljetusmatkan ylittäessä edestakaisin 100 kilometriä veloitamme lisäksi yli menevät kilometrit hintaan 0,55 €/km sekä kuljettajan palkan 30 €/h.

Kodassa on tupakointi kielletty.