SavusaunaVirkistystapahtumatVuokrauspalvelutMelontaretket / Kesä 2024MajoitusMuut palvelut 2024

Vuokrauspalvelut

KAJAKKEJA, MAASTOPYÖRIÄ SEKÄ AITO LAPIN KOTA

Toimimme Sumiaisissa ja lähiympäristöstämme löytyy miellyttäviä metsäteitä ja polkuja (sekä runsaasti epätasaisia asfalttipäällysteisiä teitä). Esim. Laulavan mörön polku on loistava kohde maastopyöräilyyn.

Ekolan alueella jossa yritykseni sijaitsee on valmiita, helpossa maastossa sijaitsevia polkuja lumikenkäilyyn. Reitillä on myös laavu, jossa voit tulistella ja nauttia retkieväistäsi.

Lähellä Sumiaista sijaitsevat Etelä-Konneveden kansallispuisto ja Konnevesi – Laukaa melontareitti sekä muut lähiseudun helmet, Ala-Keitele ja Sumiaisjärvi, antavat hyvät mahdollisuudet ja puitteet  lyhyeen ja pidenpäänkin retkimelontaan.

Palveluihimme kuuluu kaluston ja varusteiden toimitus asiakkaan haluamaan paikkaan.

 

Varaukset ja tiedustelut: 045 2311 080 tai jukka@metsankutsu.fi

 


Kajakit

Kajakit ovat tukevia retkikajakkeja, kahdeksan yksikköä ja yksi kaksikko. Kajakit sopivat hyvin myös aloitteleville melojille. Kajakkeja on saatavana melojan koon mukaan. Sopiva koko löytyy S-XL kokoisille melojille.

Kajakin varusteisiin kuuluvat melontaliivi, mela, aukkopeite, kuivaussieni ja tyhjennyspumppu sekä yksin melottaessa melapussi.

Luovutamme kajakin yksinmelontaan vain kokeneelle melojalle.

Omatoimiretkille edellytämme vähintään yhtä kokenutta melojaa.

Vuokratessasi enemmän kuin viisi kajakkia, saat yhden ilmaiseksi.

 

Hinnasto ja vuokrausehdot

 


Maastopyörät

Maastopyörät ovat merkiltään Trek Roscoe 6, MY 19. Pyörä on ns. semi fatbike, 3,0 ” 27,5″ rengastuksella.

Rengas antaa todella vakaan ajotuntuman irtosoralla ja pehmeässä, epätasaisessa maastossa ja lumessa.

Pyörissä on 10 -vaihdetta ja yhden eturattaan vuoksi Sinun tarvitsee  keskittyä  ainoastaan takarattaan vaihtamiseen ja pystyt keskittymään ajamiseen paremmin.

Maastopyöriä on saatavana eri runkokorkeuksilla. Sopiva koko löytyy 140 – 195 cm pituisille ajajille. Pyöriä on kymmenen kappaletta.

Varusteisiin kuuluvat pyöräilykypärä (MIPS), juomapulloteline ja lukko. Tarvittaessa lokasuojat eteen ja taakse sekä tavarateline.

Hinnasto ja vuokrausehdot

 

 

Lapinkota

Aito Karigasniemeläinen Lapinkota tapahtumiin, juhliin tai vaikka omaan käyttöön tunnelmallisen illan luomiseksi. Kota on 5,5 m halkaisijaltaan ja noin 4,7 meriä korkea.

Varusteet: Kaksiosainen kotakangas, kevyet mäntyiset ruoteet (5,5 m pitkät), kodan sisälle tuleva nuotioalusta yhdellä keittotasolla (D=0,8 m) ja kaksi penkkiä, jauhesammutin ja sammutuspeite.

Hinta: 80 €/vrk
Pystytys ja purku: 100 €
Lisävarusteena: Kotakeittiö kolmella keittotasolla 30 €/vrk

Muut ehdot: Kuljetuksesta veloitamme matkakulut sekä kuljettajan palkan 25 €/h kuljetuksen ajalta. 

Vuokraaja vastaa kodan käyttöalueen siivouksesta ja nuotioalustan ja kotakeittiön tuhkan tyhjennyksestä ja toimittamisesta asiankuuluvaan paikkaan. Jos siisteyteen liittyviä asioita ei ole huomioitu, veloitamme alueen siivouksesta ja roskien toimittamisesta keräyspisteeseen 50 €. 

Kodassa on tupakointi kielletty.

Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.